Locatie & Bereikbaarheid

Nieuwbouw project ’t Twiske Zuid ligt in het gebied tussen de Stoombootweg, Zuideinde, de Stentorstraat en de Pandorinastraat, in Kadoelen, Amsterdam Noord. Nu nog bouwgrond, straks een kindvriendelijke buurt die aansluit op Kadoelen en de Molenwijk. Vanaf de ring A10 neemt u de afslag Kadoelen om vervolgens binnen enkele minuten op uw eigen oprit te parkeren. Ook met de fiets en het openbaar vervoer is ’t Twiske Zuid goed bereikbaar. Met een kwartier fietsen bent u bij de pont naar het Amsterdam CS, in tien minuten fietst u naar Landsmeer en aan het einde van de Stentorstraat stoppen diverse bussen, waardoor u een perfecte verbinding heeft met Amsterdam CS, Schiphol, Zaandam en Landsmeer.

Stads groen

In Kadoelen is het stads wonen in een landelijke omgeving. Veel groen dus, mooie waterpartijen en ruimte om te spelen, sporten en ontspannen. Bezoek de kinderboederij de Buiktuin, ga ’s zomers zwemmen in het Noorderparkbad of zwembad de Breek in Landsmeer en voor wie graag sport, is nabijgelegen sportpark Kadoelen of sportpark Landsmeer ‘the place to be’. Het stadse vindt u terug in de ideale ligging ten opzichte van hartje Amsterdam (u bent er echt zo!) en de voorzieningen in de buurt. Ideaal voor diegene die het beste van twee werelden graag binnen ‘handbereik’ hebben.

Amsterdam Noord heeft het

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u het beste naar de naastgelegen Molenwijk. Een nog uitgebreider winkelaanbod in Noord is te vinden op , het winkelcentrum Boven ‘t Y, de Banne of het vernieuwde Waterlandplein. Ook voor een lekkere lunch of een avondje uit kunt u nu in Amsterdam Noord uitstekend terecht. Rondom het IJ, maar ook dieper in Noord is het ‘wine en dine’ assortiment groot. En Noord bruist in de zomer door de vele (culturele) festivals!

Voor kids… en ouders

’t Twiske Zuid is zeker ook een ideale woonplek voor uw kinderen. Er is een diversiteit aan scholen en kinderdagverblijven in Amsterdam Noord en tevens in het nabijgelegen Landsmeer!
Er is zelfs een openbare basisschool en een kinderdagverblijf op enkele minuten loopafstand van het nieuwbouw project ’t Twiske Zuid. In de buurt wordt veel gedaan voor de jeugd in de vorm van sociale activiteiten in het buurtcentrum. Ook op het gebied van medische zorg is het in Kadoelen goed voor u geregeld. In de naastgelegen Molenwijk is een Medisch centrum met diverse huisartsen en ziekenhuis BovenIJ met al haar voorzieningen is dichtbij.